Header Ads

Xiaomi Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor!

Tahmini okuma süresi:
Görüntüleme
Xiaomi Mi 6

Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş. ile birlikte Xiaomi resmi olarak Türkiye'ye getiriliyor!

Y ıllardır fiyatı, tasarımı ve en önemlisi olan teknik özellikleri sayesinde birçok kullanıcının yabancı markalar arasında en sevdiği marka olan Xiaomi; ürettiği cihazları Türkiye'de resmi yollarla satmazken Türk ithalatçı kişilerin veya firmaların yardımı ile bizlere satış yapabiliyorlardı. Bunun dışında Türk Lirası'na gelince de gayet ucuza gelen bu cihazlar aynı zamanda mükemmel performans göstermesi ve şıklığı dolayısıyla birçok kişinin her ihtiyacını karşılıyordu. Tek sıkıntı ise birçok kişi için Türkiye'de olmamasıydı.
Doğa Koleji ve Doğa Gayrimenkul gibi birçok bilindik sektörleri içinde barındıran Doğa Grup himayesinde kurulan yeni bir sektör olan Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş. ile birlikte ülkemize getirilecek olan Xiaomi firması; resmi olarak satışlarını Türkiye üzerinde devam ettirebilecek ve teknik servis desteği konusunda bilinçli insanları ülkemizde tutabilecek.

Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş.

Resmi distrübütör olarak Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş. tarafından ülkemize getirilecek olan Xiaomi firması, artık ithalatçı şirketler garantisi yerine tam bir Xiaomi firması olarak ülkemizde desteğini verecek. Doğa Grup'un böyle bir çalışmaya adım atmış olması cidden çok büyük ve çok güzel bir adım. Aynı zamanda Türkiye'yi Xiaomi olarak Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş. temsil edeceği için şirketin Xiaomi'nin resmi sosyal medya hesaplarında da hakkı olacak. Türkiye adına paylaşımlar yapabilecek ve haberler yayınlayabilecek. Güvenilir bir kaynak olarak Xiaomi'yi gösterebilecek ve onun adına yardımlar sunabilecek. Bu adım en çok Türkiye'de garantisi olmadığı için bu fiyat/performans canavarı cihazlarını kaçıranlar için büyük bir avantaj olacak. Henüz böyle birşey başlamamış olsa da ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi yakın zamanda ülkmeizi en kaliteli hizmetiyle birlikte temsil edecekler gibi görünüyor.

Hiç yorum yok

Bir yanıt girerek herhangi bir ücret ödemeden sevaba girmen çok hoş değil mi?