Header Ads

Steam Yaz İndirimleri Başladı!

Tahmini okuma süresi:
Görüntüleme

Steam Logo

Dünyanın en büyük oyun alım-satım platformu olan Steam, bugün itibari ile en büyük indirimlerinden birisi olan "Steam Yaz İndirimleri'ni devreye soktu.

Dünyanın en büyük oyun/program alım ve satım platformu olan Steam, bildirildiği üzere bugün saat 20:00 itibari ile her yıl olduğu gibi birçok Steam oyununun ve uygulamasının indirime girerek fiyatının düştüğü yaz indirimlerini devreye soktu. Her yıl yaşandığı gibi ise Steam tekrar aşırı kullanıcıdan çöktü. 
Her yıl yaşandığı gibi bu yılda aynısı yaşanan Steam Yaz İndirimleri dolayısıyla Steam Mağazası'nın sunucuları çökerek birçok kişi için erişime kapatıldı. Saatler geçtikçe oyun alımını bırakıp mağazayı kullanmayanlar çoğaldıkça bu sıkıntı ortadan kalkacağı gibi önümüzdeki birkaç saat için Steam Mağazası'na erişmek cidden çok zor olacak. İndirimlerin başlama tarihi olarak 00:00 olarak gösterilen saat, Türkiye saati ile 20:00'a denk gelirken henüz yeni başlanan indirimler Steam Mağazası'na aktarılmakta olduğu için fiyatların bazıları güncellenmemiş olabilir. Bu nedenle biraz bekledikten sonra istediğiniz oyunun indirimli fiyatını tekrar kontrol edebilirsiniz. Bunların dışında ise uzun zamandır bu uygulamayı devam ettiren Steam, indirimlerin bugünden itibaren 5 Temmuz'a kadar süreceğini bildirdi.

Steam Mağazası

Fotoğraftan da gördüğünüz gibi mağaza her yıl olduğu gibi bu yılda indirimleri belirtmek için bir kısmına güzel bir tasarım ekleyerek kullanıcılara yaz indiriminin başladığını bildirdi. Henüz indirim yeni başladığı için oyun fiyatları güncellenmemiş olabilir ve birçok indirim bildiren veya indirimle birlikte Steam'e eklenen özellikler henüz Türkçe'ye veya başka bir dile tam olarak çevrilmemiş olacağından dolayı birkaç saat içerisinde Steam Mağazası'nda yaşanan doluluk geçtikten sonra Steam artık aktarmayı bırakacak ve her şey 5 Temmuz'a kadar yerine oturacak gibi gözüküyor. 
Şimdiden indirime giren ve 5 Temmuz'a kadar sürecek olan popüler oyunların bugüne özel fiyatları şu şekilde:
  • Counter-Strike: Global Offensive: 16,08 TL
  • Grand Theft Auto V: 89,50 TL
  • Mafia III: 44,03 TL
  • Arma 3: 33,99 TL
  • Dead by Daylight: 18,60 TL
  • Euro Truck Simulator 2: 9.75 TL
  • Rocket League: 18,60 TL
Zamanla birçok oyunun fiyatı da güncelleme alarak 5 Temmuz'a kadar sürecek olan bu yaz indirimlerinde istediğiniz oyuna kavuşmak dileğiyle.

Hiç yorum yok

Bir yanıt girerek herhangi bir ücret ödemeden sevaba girmen çok hoş değil mi?