Header Ads

Killing Floor Kısa Süreliğine Humble Bundle'da Ücretsiz!

Tahmini okuma süresi:
Görüntüleme
Killing Floor

İlk oyununda başarı yakalayarak ikinci oyunlarını yayınlayan Killing Floor oyunu serisinin ilk oyunu; Humble Bundle üzerinde Steam için kısa süreliğine bedava oldu!

Humble Bundle tarafından birçok oyun üzerine yapılan indirimler ve bedava yapılan oyunları birçok oyuncu daha önce duymuştur. Bugün ise Steam Yaz İndirimleri'nden sonra gelen güzel bir haber de Humble Bundle ekibinin sitelerinden Killing Floor oyununu ücretsiz olarak alabileceğimiz üzerinden geldi. 
İlk oyunuyla başarıyı yakalayıp yeni oyunlarını çıkartan Tripwire Interactive adlı geliştirici firması ilk oyunlarını 2009 tarihinde yayınlayarak oyunculara sunmuştu. Co-Op yani "Eşli Oyun" denilen bir mekaniğe sahip olan ve arkadaşlarınızla birlikte canavarlar ile mücadele ettiğiniz oyun oldukça tutunca firma 2016 Killing Floor'un devamı olan Killing Floor 2'yi oyunculara sundu. Humble Bundle ise kısa bir süreliğine ilk oyunu oyunculara Steam kodu ile ulaştırarak bedava vermeyi düşünmüş ve sitelerinde oyunu bedava olarak yayınladılar. Oyunu aldıktan sonra Steam kütüphanenize Steam kodu ile ekleyerek indirdikten sonra oynamaya başlayabileceğiniz oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz: 



Oyunu beğenmediyseniz bile Steam kütüphanenizde fazladan bir oyun gözükmesini istiyorsanız buraya tıklayarak Humble Bundle üzerinden oyunu ziyaret edebilirsiniz.
Güncelleme (25.06.2017): Site üzerinde yapılan kampanya sona ermiştir.

Hiç yorum yok

Bir yanıt girerek herhangi bir ücret ödemeden sevaba girmen çok hoş değil mi?