Header Ads

En Kolay Yoldan Bilgisayara YouTube'dan Video ve Müzik İndirme

Tahmini okuma süresi:
Görüntüleme

 Öne Çıkan Görsel

YouTube üzerinde sevdiğiniz müzik ve videoları indirmenin en basit yolu aslında harici sitelerden dönüştürme yapma işleminden çok daha basit.

YouTube'daki birçok video ve müzikleri yüksek kalitede indirmek için bizleri sömüren gereksiz ve pahalı internet sitelerinin dışında işini hakkıyla ve kolay yolla yapan birçok site, program bulunmakta. Bunlardan bazıları internet sitelerinde reklam kullanırken bazıları ise geçinmek için bağışlar toplayarak kullanıcılara hizmet sunmaya çalışıyor.
Kolay yoldan YouTube üzerindeki tüm videoları ve müzikleri indirmenin yolu birçok sitenin dışında birçok uygulamadan da geçiyor. Bu uygulamalardan birisi ise "Ummy Video Downloader" adı verilen ücretsiz, küçük boyutlu ve çok işlevsel özelliklerine sahip bir program. Bu program sayesinde YouTube üzerindeki tüm videoları ve müzikleri istediğiniz kalitede indirebileceksiniz.

Ummy Video Downloader

Resimden gördüğünüz gibi istediğiniz müziğin veya videonun mp4 ve mp3 olarak birçok seçenek ve boyutları gözüküyor. Oldukça kolay ve kullanışlı olan programa buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Bir yanıt girerek herhangi bir ücret ödemeden sevaba girmen çok hoş değil mi?