Header Ads

NatronAbi Kendisinin Ölüm Haberlerini Yalanladı!

Tahmini okuma süresi:
Görüntüleme
YouTube

Sevilen YouTuber NatronAbi, kendisinin ölüm haberlerini bir video yükleyerek açıkladı ve durumu yalnladı.

Yakın zamanda tüm internet aleminde ve sosyal medya sayfalarında konusu geçen NatronAbi adlı YouTube kanalının sahibinin kalp krizi yüzünden öldüğü yalanı ortaya atıldı. Bu yalan haber birden viral haline geldi ve neredeyse bütün popüler ve güvenilir sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başlandı. Bugün ise Natron YouTube kanalına yüklediği 10 dakikalık bir video ile olanları açıklayıp ölmediğini takipçilerine bildirdi.
Öldüğü söylenen NatronAbi adlı kanalın sahibi bugün yüklediği video ile ölmediğini bildirirken bunu sosyal medyaya yayan arkadaşına bunu yaparken bu kadar büyüyeceğini bilmediğini söyledi. Akıllı telefonunun bozulması sonucu tekrar bir akıllı telefon almayarak sosyal medyayı kullanmayı bırakmıştı. Olay büyüyene kadar bunlardan haberinin olmamasının en büyük nedeni de buydu. Telefonu olmadığı için sosyal medyaya da ara veren NatronAbi, öylesine bir kereliğine sosyal medya hesaplarına giriş yaptığında herkesin onun öldüğünü sandığını görmüş ve ölüm mesajlarını görünce bir video çekerek insanlara bilgilendirme yapmış; bu olayların hepsini yalanlamıştı.
Ayrıca internet hızının yavaş olması nedeni ile bu videonun da geç geleceğini söylerek diğer videolarınında geciktiğini söyleyen NatronAbi, telefonunun bozulması ve internet hızındaki sıkıntılar yüzünden sosyal medyayı kullanamadığından dolay olaydan geç haberi olduğunu ve bu haberlerin yalan olduğunu videoda açıklamış. İnternet hızının yavaşlığı yüzünden video yüklemekte sıkıntı çıktığı için hevesininde kaçtığını belirten NatronAbi, ölüm haberlerini duyduktan sonra bu yavaşlık yüzünden video çekmek istememiş fakat olay bu derece büyüyünce daha da büyümemesi için bu videoyu paylaşma kararı almış. İşte NatronAbi'nin açıklayarak çektiği o video:

Hiç yorum yok

Bir yanıt girerek herhangi bir ücret ödemeden sevaba girmen çok hoş değil mi?